Geçtiğimiz sezon İkinci Lig'den Üçüncü Lig'e düşen Kırşehirspor'da yaprak kımıldamıyor. 3. Lig'de 1. Grup'ta mücadele edeceği açıklanan yeşil-beyazlılar çaresizce beklerken grupta bir çok takım transferlerini yaptı, birinci etap kamp çalışmasını tamamlayıp, ikinci etapa geçiyor.
Henüz teknik direktörü olmayan, yönetimi oluşturmasına rağmen hiçbir icraatı bulunmayan, transfer yapmayan Kırşehirspor'un Üçüncü Lig maçları bile tehlikeye girdi.
Grubun bir çok takımı transfer çalışmalarını tamamladı ve çalışmalara başladı. Özellikle İnegölspor, Yalovaspor, Lüleburgazspor, İstanbulspor, Tepeçikspor gibi takımlar sahaya inerek çalışmalarını başlattı.
Kırşehirspor'da ise bilindiği transfer yapılamazken, mevcut oyunculardan Orhan Top Güngören Belediyespor, Hakan Soylu Ofspor ve kaleci Volkan da Çanakkale Dardenelspor ile sözleşme imzalamıştı.
Bilindiği gibi hafta başında çekilen kurada Kırşehirspor 3. Lig 1. Grup'ta; Tepecikspor, Lüleburgazspor, İstanbulspor, Bayrampaşaspor, İnegölspor, Nilüferspor, Menemen Belediyespor, Tekirova Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor, Arsinspor, Ünyespor, Belediye Bingölspor, Malatyaspor, Kayapınar Belediyespor, 72 Batmanspor, Hatayspor ile mücadele edecek.