09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Bu maç kaçmaz! 09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Cihan ve Dönmez: "Çorum maçı bizim için çok önemli" 09.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Ahi Evran Üniversitesi Hastanesi’de bir ilk 09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Kırşehirspor: 1 Hakem: 1 09.02.2012 KÜLTÜR-SANAT : Cezaevindeki hükümlü ve tutukluların resim ve el işi ürünleri sergilenecek 09.02.2012 SİYASET : Milletvekilleri Ankara'daki bürokratlarla Kırşehir'in sorunlarını masaya yatırdı 09.02.2012 KÜLTÜR-SANAT : Neşet Ertaş'ın adı Güzel Sanatlar Lisesi'ne verildi 09.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kırşehir'de 670 esnaf kepenk indirdi 09.02.2012 EĞİTİM : "Fen Öğretmenliği" panelde anlatıldı 09.02.2012 EĞİTİM : Emniyet, 9 bin 450 öğrenciyi bilgilendirdi 08.02.2012 EĞİTİM : Kırşehir'de 23 polise terör eğitimi veriliyor 08.02.2012 EĞİTİM : Kırşehir Özel Koleji'nin büyük başarısı 08.02.2012 GÜNCEL : Emniyet Müdürü Aşık, TSO üyeleriyle buluştu 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kırşehir Organize Sanayi yatırım fakiri 08.02.2012 GÜNCEL : Sahte paraya dikkat! 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kış kas ağrılarını arttırdı 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Vekil ebe alınacak 06.02.2012 GÜNCEL : Osman Bölükbaşı'yı 10 yıl önce bugün kaybetmiştik 06.02.2012 GÜNCEL : Kırşehir’in “polis bölgesi” genişletiliyor 06.02.2012 GÜNCEL : Kırşehirli fırıncı Mehmet Akbal’dan Eskişehir’de poşetini yanında getirene indirimli ekmek
Ara
 Bakan Ergin Kırşehir'de konuştu
Paylaş : Google Paylaş : Facebook Paylaş : Yahoo Paylaş : Reddit Paylaş : Digg Paylaş : Blinklist Paylaş : Del.icio.us
31.05.2010
Adalet Bakanı Sadullah Ergin Kaman ve Kırşehir'de konferansta konuştu. AKP'nin düzenlediği konferansa çok sayıda daire müdürü ve kamu çalışanının katılması gözlerden kaçmadı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin AKP il ve Kaman İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları Kırşehir-2 konferansına katılmak üzere geldiği Kırşehir’de tek parti iktidarlarının Türkiye’ye getirdiği hizmetleri anlatırken, koalisyonların ülkeyi kaosa sürüklediğini ileri sürdü.
Adalet Bakanı Ergin Kaman Kültür Merkezi’nde verdiği konferansta tüm Türk büyükleri ile1960 ihtilalinde idam edilen Adnan Menderes’e rahmet dileyerek başladığı konuşmasında 2002 yılında AKP iktidara geldiğini, 8 yıldır istikrarlı bir şekilde ülkeye hizmet ettiğini anlattı.
Kaman’ın ardından Kırşehir’e gelen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür merkezi’nde bir konferans verdi. Kaman’daki konuşmalarını tekrarlayan Ergin, Türkiye’nin istikrar ve güveni için tek parti iktidarına ihtiyacı bulunduğuna dikkate çekti.
Bakan Sadullah Ergin, AKP’nin Türkiye’nin altyapısını yeniden inşa ettiğini ileri süren Ergin, “Kim ki bu ülkeye hizmet ediyorsa, taş üstüne taş koyuyorsa herkese teşekkür ederiz. Sekiz yıllık iktidarımız döneminde arzu edip de yapamadığımız şeyler de elbette olmuştur. Türkiye, 3 Kasım 2002 seçimleri öncesi bir takım krizler ve çalkantılar geçirmiştir. Bir ülkenin en önemli sorunu istikrarsızlık ve güvensizliktir. Bu ülke koalisyonlarda hep çalkantılar yaşamıştır. 1950’lerde Türkiye Demokrat Parti’nin tek başına iktidarında sıçrama yaşamıştır. 1960-1970’li yıllar anarşi ve kavgalarla geçmiştir. 1960 darbesi, 1971 muhtırası, 1980 darbesi hep çalkantı dönemlerine denk geldi. Bunun bir nedeni de koalisyon ve beraberinde getirdiği istikrarsızlıktır. Türkiye son sekiz yılda siyasette yakaladığı istikrarla önemli hizmetler almıştır” diye konuştu.
 Adalet Bakanı’nın Kırşehir’deki Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan, ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı.
 Öte yandan Vali Mehmet Ufuk Erden’in Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i Kırşehir ve Kaman’daki karşılama ve uğurlamada hazır bulunup siyasi parti toplantısına katılmadığı gözlemlenirken, AKP’nin düzenlediği konferansa Tarım İl Müdürü Ömer Şimşek, İş Kurum İl Müdürü Fazıl Küçük, Müftü Mustafa Balık başta olmak üzere bazı  daire müdürleri ile kamu çalışanlarının katılması şaşkınlıkla karşılandı.

» Yorumlar Tüm Yorumlar


Yorum Ekle

Söz Sizde, yorumunuzu paylaşın !


» İlgili Başlıklar
Güncel Anket bulunamadı.
DÖVİZ KURLARI
Flash Player Yüklü Değil !
kırşehir adalet bakan sadullahergin konferans
Kırşehir Çiğdem Gazetesi
ARŞİV | KÜNYE | RSS
© Haber ve ilgili materyaller izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz 2007 - 2012 Tüm hakları saklıdır. 
habersitesial.com,haber sistemi,haber sitesi, haber sitesi al, sitekur,habesitesial, habersistemi,haber sitesi tasarımı,haber sitesi kurmak,haber sitesi template,profesyonel haber sitesi, haber siteleri, habersitesi, haber sitesi kur, haber scripti,haber sitesi yazılımı