Kalkınma ve uygulama planlarında yer alarak süreklilik gösteren konu ve önlemleri uygulamaya koymak, kaynakları birleştirmek, ortak çalışmaları birlikte gerçekleştirmek için ihtiyaç belirleme çalışmaları yapan kurum temsilcileri ile İl Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği komisyon toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Yardımcısı M. Fikret Çavuş’un başkanlığında; Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon toplantısında; 2009-2010 eğitim öğretim yılında yapılan İşbirliği tutanağının değerlendirilmesi, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında yapılan faaliyetlerin görüşülmesi, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri İşbirliği Toplantı tutanaklarının değerlendirilmesi, İlimizde Ana-Kız okuldayız kampanyası çerçevesinde açılacak okuma-yazma kurslarının tespiti ve yaygınlaştırılması, İlimiz Halk Eğitimi Merkezleri Müdürleriyle, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumlarla işbirliği içinde açılacak olan mesleki ve teknik kursların tespitinin görüşülmesi, konuları Halk Eğitim Başkanı Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlimdar Kaya’nın slayt eşliğinde sunumu ile görüşülerek, karara bağlandı.
Yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Duran Atasoy, Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, İlgili Daire Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Merkez ve İlçe Halk Eğitim Müdürleri ile İl Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği komisyon üyeleri katıldı.