Kırşehir’de U-17 liginde şampiyon olan ve Kırşehir’i Çorum’da grup maçlarında temsil eden Fatihspor U-17 takımı, Yozgat Sarıkaya Belediyespor 5-1 yenmesine rağmen, Ankaraspor’dan fark yiyince elenmekten kurtulamadı.
Üç takımın bulunduğu grupta ilk maçını güçlü Ankaraspor U-17 takımı ile yapan Kırşehir Fatihspor U-17 takımı rakibine 9-0 mağlup oldu. İkinci karşılaşmasında Yozgat Sarıkaya Belediyespor U-17 takımı ile karşılaşan Fatihspor rakibini 5-1 mağlup etti.
Kırşehir Fatihspor Antrenörü Bekir Barış Cihan, Çorum’a başarılı olmak için geldiklerini ifade ederek “Grup maçlarına oldukça iyi hazırlanmıştık. Ancak ilk maçta savunma ve kaleci hatalarından farklı mağlubiyet aldık. İkinci maçımızda Yozgat Sarıkaya Belediyespor’u 5-1 yendik ama, bu gruptan çıkmak için yeterli olmadı. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha başarılı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
U-17 takımları Çorum Grubu’nda alınan sonuçlar ise şöyle: Fatihspor-Ankaraspor: 0-9, Yozgat Sarıkaya Belediyespor-Fatihspor: 1-5, Ankaraspor-Yozgat Sarıkaya Belediyespor: 11-0.
Ankaraspor tüm maçlarını kazanarak, gol yemeden 20 gol attı ve bir sonraki grup aşamasına katılma hakkı kazandı.