09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Bu maç kaçmaz! 09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Cihan ve Dönmez: "Çorum maçı bizim için çok önemli" 09.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Ahi Evran Üniversitesi Hastanesi’de bir ilk 09.02.2012 KIRŞEHİRSPOR : Kırşehirspor: 1 Hakem: 1 09.02.2012 KÜLTÜR-SANAT : Cezaevindeki hükümlü ve tutukluların resim ve el işi ürünleri sergilenecek 09.02.2012 SİYASET : Milletvekilleri Ankara'daki bürokratlarla Kırşehir'in sorunlarını masaya yatırdı 09.02.2012 KÜLTÜR-SANAT : Neşet Ertaş'ın adı Güzel Sanatlar Lisesi'ne verildi 09.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kırşehir'de 670 esnaf kepenk indirdi 09.02.2012 EĞİTİM : "Fen Öğretmenliği" panelde anlatıldı 09.02.2012 EĞİTİM : Emniyet, 9 bin 450 öğrenciyi bilgilendirdi 08.02.2012 EĞİTİM : Kırşehir'de 23 polise terör eğitimi veriliyor 08.02.2012 EĞİTİM : Kırşehir Özel Koleji'nin büyük başarısı 08.02.2012 GÜNCEL : Emniyet Müdürü Aşık, TSO üyeleriyle buluştu 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kırşehir Organize Sanayi yatırım fakiri 08.02.2012 GÜNCEL : Sahte paraya dikkat! 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Kış kas ağrılarını arttırdı 08.02.2012 EKONOMİ-SAĞLIK : Vekil ebe alınacak 06.02.2012 GÜNCEL : Osman Bölükbaşı'yı 10 yıl önce bugün kaybetmiştik 06.02.2012 GÜNCEL : Kırşehir’in “polis bölgesi” genişletiliyor 06.02.2012 GÜNCEL : Kırşehirli fırıncı Mehmet Akbal’dan Eskişehir’de poşetini yanında getirene indirimli ekmek
Ara
 Kırşehirspordan buraya kadar: 0-1
Paylaş : Google Paylaş : Facebook Paylaş : Yahoo Paylaş : Reddit Paylaş : Digg Paylaş : Blinklist Paylaş : Del.icio.us
29.03.2010
Kırşehirspor pazar günü Trabzon Karadenizspor'a yenilerek matematiksel olmasada küme düştü

STAD: Ahi
HAKEMLER: Serhad Ürkmez ?, Sami Güren ?, Mehmet Vargün ?, 4. Hakem: Deniz Gültekin (İstanbul Böl.)
KIRŞEHİRSPOR: Serdar x, Önder x, Sezgin ?, Cahit ?, Kemal x (Dk. 67 Fatih xx), Erdal xxx, Murat Korkmaz x, Murat Açıkgöz x (Dk. 67 Mehmet Akif x), Serkan Çelik x (Dk. 81 Serkan Ulusoy ?), Özgür x, Emrah Ekmekçi x
YEDEKLER: Polat, Hakan Aksoy, Tanju, Burhan
Teknik Direktör: Tarık Yurttaş (?)
TRABZON KARADENİZSPOR: Erhan xx, Göksu xxx (Dk. 71 Selçuk x), Mustafa Yumlu xx, Gökhan xx, Can xx (Dk.46 Adem xxx), Emre xx, Mustafa Akbaş x, Yasin xx, Fahrettin xx, Utku xx (Dk. 89. Kadir ?), Zeki xx
YEDEKLER: Emrah, Ferhat, Abdulkadir, Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Özen (xxx)
GOL: Dk. 54 Adem
SARI KARTLAR: Dk. 41 Önder, Dk. 56 Erdal, Dk. 64 Sezgin, Dk. 64 Cahit, Dk. 69 Kemal, Dk. 77 Emrah, Dk. 82 Murat Korkmaz (Kırşehirspor), Dk. 71 Göksu, Dk. 71 Emre (Trabzon Karadenizspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 64 Sezgin, Dk. 77 Emre

İki hafta üst üste kendi sahasında oynama avantajını dahi kullanamayan Kırşehirspor geçtiğimiz hafta sonu Bugsaşspor’a 2, Pazar günü de Trabzon Karadenizspor’a 3 puan kaptırarak matematiksel olarak olmasa da Üçüncü Lig’in yolunu tuttu.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.9- Trabzon Karadenizspor’da kazanılan korneri Zeki kullandı. Yapılan ortaya ön direkte Emre kafa vurdu. Murat Korkmaz, direğin dibinden topu çıkarttı. 
Dk.15- Cahit’ten pasını alan Önder ceza alanına girdi ve sert vurdu, top kaleci Erhan’da kaldı.
Dk.19- Trabzon Karadenizspor atağında Göksu orta sahadan aldığı topla Kırşehirspor ceza alanına kadar geldi ve sert bir şut çıkardı. Top üst direkten geri döndü. 
Dk. 22- Utku topla hareketlendi. Kırşehirspor ceza sahasına girmeden sert bir şut çıkardı. Kaleci Serdar, son anda dokunarak topu kornere çeldi. 
Dk.52 (GOL)- Kırşehirspor atağında top Trabzon Karadenizspor ceza alanında iken, geri pasıyla Cahit Paşa’ya verildi. Cahit Paşa da geri pasıyla Özgür’e verdi. Bunun üzerine Trabzon Karadenizspor’lu Adem pres yaparak topu Özgür’ün ayağından kaptı ve kaleci Serdar’la karşı karşıya kaldı. Adem Kırşehirspor ceza alanına girdi ve yerden bir şutla topu Kırşehirspor ağlarına gönderdi: 0-1.
Dk.61- Kırşehirspor sağdan Emrah Ekmekçi ile köşe atışı kullandı. Özgür’ün kafa şutunda top yandan dışarı gitti.
Dk.83- Trabzon Karadenizspor atağında Adem, Kırşehirspor ceza alanına girmeden sert vurdu. Top Serdar’da kaldı.
Dk.87- Fatih Yenişen soldan güzel bir orta yaptı. Top altı pas tabir edilen noktada Mehmet Akif’in önüne geldi. M. Akif topa çok kötü vurdu ve beraberlik şansını da kullanamadı.   

MAÇIN YORUMU (Osman Doğançay)

Haydi bay bay!..

Doğrusu geçtiğimiz hafta “Geçti mi Bor’un Pazarı?” diye yazarken.
Bu pazarın gelişi, öbür pazardan belliydi aslında...
Ancak buna rağmen bu kadar ruhsuz, bu kadar rezil bir futbol da beklemiyorduk doğrusu.
Oyuncuların kafa olarak küme düştüğü gerçeği.
Pazar günü Trabzon Karadenizspor maçında da test edildi ve onaylandı. Sahada oynanan karşılaşmaya bakınca maçı daha çok isteyen, daha çok mücadele eden Kırşehirspor değil, Trabzon Karadenizspor’du.
Dandini dandini dastana. Danalar girmiş bostana.
Öyle bir futbol işte. Topu biri alır öbürüne verir, Ahmet alır Mehmet’e atar. Sürekli geri pas, sürekli yan pas.
Bir geri pas, iki geri pas. Sonunda elin oğlu haşırtt yapar.
Geride dörtlü bir defans.
Orta sahada beş kişilik kalabalık.
İleride tek santrafor Önder.
Risk yok, hiçbir oyun planı yok. Çaba yok, agresiflik hak getire.
Kırşehirspor, feşmekan takım karşısında ne oynuyorsa, ya da oynamaya çalışıyorsa, Karadeniz karşısında da, Bugsaşspor karşısında da aynı oyunu oynamaya çalışıyor.
Barcelona mısın mübarek…
Takım resmen dökülüyor. Oyuncular maça hazırlanamamış.
Biz tribünde seyrediyoruz ki, ikinci yarı 99 numara kırmızıyı yedi; yiyecek. 10 numara Cahit Paşa atıldı; atılacak. Tehlike geliyorum diyor.
Biz seyrediyoruz, teknik ekip de seyrediyor.
O zaman siz tribünde oturun, herhangi bir seyirci orada otursun.
Yani arada bir fark olmayacaksa, fark yaratamayacaksanız niye siz oradasınız, biz buradayız? Anlaşılır gibi değil.
Geçtiğimiz hafta takımı aşureye çevirmişlerdi.
Bu hafta onu da beceremediler. Oyun içinde tek taktik değişiklik.
Sol kanatta oynayan Murat Korkmaz’ın ortaya, ortada oynayan Murat Açıkgöz’ün sola gelmesi oldu.
Teknik ekibin yegâne maç taktiği bu.
Zaten bu saatten sonra ne söyleseniz boş.
Bu takımın nasıl küme düşürüldüğü, kimlerin düşürdüğü, nasıl planların tezgâhlandığını cümle âlem biliyor.
Tribünde biz de dâhil, suçlu diye hakeme bağırıp çağırıyoruz.
İşin en kolayı hakemi suçlamak.
Haa! Hakem çok mu iyi idi. Değil.
Ancak hakem sana da yanlış yapıyor, karşı takıma da.
Hakem, 99 numarayı kendisini saha içinde tehdit ettiği için attı, 10 numara Cahit Paşa’yı atmaya cesaret edemedi. Yoksa Cahit Paşa'nın da hakkı kırmızı karttı. 
Bir de bu sezon merak ettik, şöyle bir hafızamızı yokladık, arşivleri karıştırdık.
Geri pas, yan pastan Kırşehirspor’un kendi sahasında kaybettiği puan inanın en az 15. Deplasmanları bilmiyoruz.
Geri pas, yan pas. Güçsüz, işi bilmeyen, korkak, risk almayan oyuncuların işidir. Çünkü işin en kolay tarafı geri pastır veya öyle zannedilir. Oysa ileriye oynamak beceri ister, kafa ister, yetenek ister, yaratıcılık ister.
Sezon başında yazılan senaryoların farkındaydık. Hatta “Abbas yolcu” diye çok yazılar yazdık. Keşke biz yalancı çıksaydık, bizim yazdıklarımız gerçek olmasaydı. Ama maalesef sonunda “Abbas” gerçekten yolcu!..

Kırşehirspor, kademe grubu maçlarında amatör oyuncularla bundan daha iyi sonuç alıyordu.
Ki pazar günü Kırşehir'i yenen Trabzon Karadenizspor'la yine bu sahada o çocuklarla 2-2 berabere kalmıştı...
Sonra ne oldu?
Düşüyorduk, kalıyorduk, gidiyorduk, transfer, yeni oyuncular falan derken.
Onca para harcandı.
Millet elinde, avucunda ne varsa, gönlünden ne kopuyorsa destek oldu.
Sonuç; hüsran ötesi hüsran.
Hani bir hikaye vardır.
Bilenler bilir.
Kadının biri hamile kalmış.
Dokuz ay karnında taşımış çocuğu.
Sonunda doğum günü gelmiş çatmış.
Binbir eziyet, acı, bağırış, çağırış arasında bir erkek çocuğu doğurmuş.
Küçük, minik bir bebek. Hemen oracıkta adını Ahmet koymuşlar ve annenin kucağına vermişler.
Kadın bir el kadar bebeğe bakmış, bir çektiği acılar aklına gelmiş.
"Çektiğim zahmete bak, çıkan Ahmet'e bak" demiş.
O açıdan, bu fakir memleketin çektiği zahmete bakın. Ortaya çıkan Ahmet'e bir bakın...

» Yorumlar Tüm Yorumlar
» Siz destek verir miydiniz? Selman Alıcıoğlu - 30.03.2010 16:51:26
Şehrin bürokratlarına gerçekten hak veriyorum. Klübün başında ne yaptığı belli olmayan, bir dediği bir dediğini tutmayan bir Başkan olduğu için ben de onların yerinde olsam bende Kırşehirspora yardım etmem. Bu arada Sayın Osman Doğançaya soruyorum; neden klüp yönetimini eleştirmemiş? Suç yalnızca teknik direktörde mi, futbolcularda mı? Bunları oraya getiren yönetimde hiç mi suç yok? Geçen sene Tarık Yurttaş hangi final maçını kazandı, ya da olumlu bir ışık mı verdi bu sene tekrar Tarık Yurttaşla devam kararı alındı? 250 bin liralık ligde kalma primi açıkladı yönetim madem bu kadar paraları vardı da neden sezon başında futbolcuların çoğunu gönderdiler? Osman Doğançayın sorunun ana konularını eleştirmesi lazım, tali konuları eleştirmek hiç kimseye fayda vermez. Futbolcuların ve teknik direktörün oyun anlayışı yerine, yönetimin yaptığı yanlış politikaları eleştirmesi daha yerinde olurdu. Saygılarımla...

» GÖZLERİ AYDIN OLSUN......... MUSTAFA ALTINORDU - 30.03.2010 12:18:23
KIRŞEHİRSPORU YILLARDIR BİR KAMBUR GÖRENLER,DÜŞSEDE KURTULSAK DİYENLERİN GÖZLERİ AYDIN OLSUN KURTULDULAR.OYSAKİ KIRŞEHİRSPOR ENAZINDAN HAFTADA BİR YAZILI VE GÖRSEL BASINDA HAVA DURUMUNDA DAHİ İSMİ GEÇMEYEN ŞEHRİMİZİN ADINI DUYURUYORDU.ŞİMDİ BİZ BİZE KALDIK,KIRŞEHİRSPOR U ÇOK ARARSINIZ.

» Yazıklar Olsun ibrahim köksal - 30.03.2010 09:56:29
Sayın Osman Doğançay, doğrusu takımın oynadığı futbola şapka çıkarmak isterdim ancak sizin yaptığınız maç yorumuna şapka çıkarıyorum.Her şeye o kadar güzel açıklık getirmişsiniz ki bende bir iki cümle ilave edeyim. Ben özellikle şunu merak ediyorum, başkan, teknik ekip ve futbolcular bu durumda şehirde nasıl gezip dolaşıyorlar acaba.Yazıklar olsun hepisine de. Şehirin kendilerine olan inancını boşa çıkaran, şehirin beklentilerine cevap veremeyen ve Kırşehirspor'umuzu bu durumua düşüren bu ruhsuzları bu şehir asla unutmayacak!...

» İlgili Başlıklar
Güncel Anket bulunamadı.
DÖVİZ KURLARI
Flash Player Yüklü Değil !
Kırşehir kırşehirspor maç futbol lig ikincilig
Kırşehir Çiğdem Gazetesi
ARŞİV | KÜNYE | RSS
© Haber ve ilgili materyaller izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz 2007 - 2012 Tüm hakları saklıdır. 
habersitesial.com,haber sistemi,haber sitesi, haber sitesi al, sitekur,habesitesial, habersistemi,haber sitesi tasarımı,haber sitesi kurmak,haber sitesi template,profesyonel haber sitesi, haber siteleri, habersitesi, haber sitesi kur, haber scripti,haber sitesi yazılımı