Ahi Evran Üniversitesi'nin kuruluşunun 4. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında oyuncu Demet Tuncer bir söyleşi yapıldı.
Söyleşiye, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman ve çok sayıda Üniversite öğrencisi katıldı. Üniversitenin kuruluşunun 4. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Salman, Üniversitenin her geçen gün hızla büyüdüğünü anlatarak duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin eğitimin yanında kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri de çok önemsemeleri gerektiğini belirten Salman, Ahi Evran Üniversitesi'nin bu anlamda yaptığı çalışmalardan söz etti. Salman'ın ardından "Aramızda Kalsın" isimli söyleşi ve "Radyo Terapi" programını TRT Radyosundan canlı yayınlamak üzere sahneyi Demet Tuncer aldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Tuncer, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman ile birlikte üniversiteyi gezdiklerini belirterek, üniversitede yaşanan olumlu gelişmeleri hayranlıkla dinlediğini anlattı. Ahi Evran Üniversitesi'nde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Demet Tuncer, yeni kurulan üniversitelerin bu tür etkinlikleri önemsemeleri gerektiğini vurguladı.
Etkinlik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman'ın Demet Tuncer ve TRT ekibine çiçek ve plaket takdiminin ardından son buldu.