Ara
 Yolun sonu görünüyor: 1-3
Paylaş : Google Paylaş : Facebook Paylaş : Yahoo Paylaş : Reddit Paylaş : Digg Paylaş : Blinklist Paylaş : Del.icio.us
16.03.2010
Kırşehirspor Ofspor deplasmanında altı puanlık maçta rakibine mağlup oldu ve küme düşme yolunda kötü bir darbe yedi: 1-3

STAD: Of İlçe
HAKEMLER: Ali Karadutlu 7, Çetin Demirhan 7, Selahattin Abacı 6, 4.Hakem: Emrah Akbaş 6 (Kahramanmaraş Böl.)
OFSPOR: Muzaffer 7, Ahmet Hakan 7, Haktan 5 (Dk.46 İnan 6), Savaş 6, Arslan 6 (Dk.83 Kemal 6), İbrahim 6, Ercan 6, Hicabi 7, Recai 7, Yusuf 6 (Dk.66 Serkan 5), Recep 6
YEDEKLER: Nihat, Çağrı, Samet, Ahmet Şentürk
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Birinci
KIRŞEHİRSPOR: Serdar 5, Fatih 5 (Dk. 46 Murat Korkmaz 6), Orhan 5 (Dk.51 Cahit 6), Erdal 5, Hakan Soylu 6, Özgür 6, Murat Açıkgöz 6, Serkan Çelik 5, Sezgin 6, Emrah Ekmekçi 6 (Dk.65 Sinan 5), Önder 5
YEDEKLER; Polat, Hakan Aksoy, Serkan Ulusoy, Mehmet Akif
TEKNİK DİREKTÖR: Tarık Yurttaş
SARI KARTLAR: Dk.71 Hakan Soylu, Dk. 82 Özgür (Kırşehirspor), Dk.8 Arslan, Dk. 30 Haktan, Dk. 45 Recai, Dk. 50 Ahmet Hakan (Ofspor)
GOLLER: Dk. 2 Recai, Dk. 28 Ercan, Dk.73 Arslan (Ofspor), Dk. 42 Ercan (kk) (Kırşehirspor)

Kırşehirspor sezonun en önemli maçında küme düşme potasındaki rakibi Ofspor’a deplasmanda farklı yenildi ve kümede kalma işini mucizelere bıraktı.
Ofspor karşısında mutlak üç puan parolasıyla çıkan yeşil-beyazlılar maçın başında defansta önemli bir hata yapınca geriye düştü. 2. dakikada yediği golün etkisinden kurtulamayan Kırşehirsporlu oyunculardan kaleci Serdar 28. dakikada tuttuğu topu elinden kaçırdı ve takımının ilk yarıyı 2-0 kapatmasına yol açtı.
MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 2 (GOL)- Köşe bayrağının hemen yanında Fatih taç atışını Serkan Çelik’e kullandı. Ofspor’lu Yusuf baskı yaparak Serkan’ın ayağından topu aldı ve ortaladı. Uzak kale direğinin dibinde topla buluşan Recai düzgün ve sert vurdu: 1-0.  
Dk.17- Sezgin sağdan hızla inip ortasını yaptı. Emrah Ekmekçi’nin kafa vuruşunda kaleci Muzaffer topu kontrol etti.
Dk.18- Hakan Soylu’nun orta sahadan derinlemesine pasıyla Önder kaleci ile karşı karşıya kaldı. Önder’in sert şutunu kaleci Muzaffer kornere çeldi.
Dk.19- Murat Açıkgöz’ün pasıyla soldan ceza alanına giren  Emrah Ekmekçi kaleci ile karşı karşıya kaldı. Emrah Ekmekçi’nin şutunda top kaleye paralel olarak dışarı çıktı.
Dk. 21- Fatih Yenişen topla beraber ceza alanına girerken yerde kalınca Önder topu aldı.  Önder’in yaklaşık 18 metreden şutunda top az farkla auta çıktı.
Dk. 28 (GOL)- Ofspor kaleye 40 metreden serbest atış kazandı. Ahmet Hakan’ın şutunda kaleci Serdar topu elinden kaçırdı. Seken top, Ercan’ın dizine çarparak ağlara gitti: 2-0.
Dk.42- Orta sahadan Hakan Soylu’nun derinlemesine pasına Sezgin hareketlendi. Sezgin’den önce araya giren Ercan ters bir vuruşla  topu kendi ağlarına gönderdi 2-1.
İlk yarı bu sonuçla kapandı.
Dk.68- Serkan Çelik’in ortasıyla   sağdan ceza alanına giren Sezgin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sezgin’in şutunda kaleci  Muzaffer topu kornere attı.
Dk.73 (GOL)- Kırşehirspor soldan hücuma çıkarken kaptırdığı topu Recai aldı. Recai soldan hızla inerek pasını Arslan’a çıkardı. Arslan, Erdal ve Kaleci Serdar’ın arasından topu ağlara bıraktı: 3-1.
Dk.79- İnan’ın pasıyla Arslan ceza alanına girdi ve topu kaleci Serdar’ın üzerinden aşırtmak isterken defansımızdan döndü. Dönen topla buluşan Arslan‘ın şutunda kaleye girmekte olan top Murat Korkmaz’a çarptı. Defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dk.82- Orta sahada önce Hakan Soylu topu kaptırdı. Topu kapan Hicabi bir anda kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Hicabi’nin şutunda top yandan auta çıktı.
Dk.85- Orta sahada topla buluşan Serkan Çelik topu ileri göndermek yerine geriye bırakınca araya giren Recai kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Şutunda top yandan dışarı çıktı.

» Yorumlar Tüm Yorumlar
» KIRSEHIR SEVDALISI KARDES YILMAZ KAHRAMAN - 19.03.2010 23:07:38
Sevgili kardesim haklisin bende sizinle ayni görüsteyim bu takimin bu saatten sonra bu ligde tutunmasi cok zor. Yalniz ben Kirsehirspor'umuzun sayin hoca ve oyuncularini tanimiyorum yalnizca internet sitelerinden ve izin sezonunda hazirlik maclarinda görürsem görüyorum. Haklisiniz hoca da sorun olabilir zamaninda degisiklige gidilseydi belki bu takim buralarda olmazdi. Inanin 80'li yillardaki o Malatya, Kayseri, Konya gibi takimlara kök söktüren Kirsehirspor ruhuyla oynasinlar bu takim zorda olsa bu ligde kalir. Kendimiz uzaklardada olsak da kalbimiz sizinle Bugsas macinda yesil beyazli oyuncularimiza basarilar. HAYDI KIRSEHIRSPOR, KIRSEHIR ICIN. Selam ve saygilarimla. YILMAZ KAHRAMAN VIYANA

» sorun hoca bence kirsehir sevdalisi - 16.03.2010 16:00:40
sevgili yilmaz kardes yaz mis oldugun yorumu okudum malesef gozuken durum seneye 3. lig gibi ama bu isteki tek sorumlu bence kirsehir sporun hocasidir nedense seninde belirtigin gibi yeni transferlerden umutluyduk diyorsun ama sahaya cikan kadroya bakarsan devre arasinda takima gelen futbolcular 18 kisilik kadroda bile yoklar superlig takimlarindan genclerbirliginden gelen kardesimiz ordupordan gelen tanju kardesimiz ve digerleri 18 kisilik kadroda bile yer bulamiyorlar onun icin yazimin basindada belirtigim gibi bu isin tek sorumlusu takimin basindaki sorumlu sayin hocamizdir diye dusunuyorum firsat verilmeyen futbolcular degildir.saygilar sunuyorum

» MAALESEF BENCEDE YILMAZ KAHRAMAN - 16.03.2010 14:09:36
Üzülerek belirtiyorum ki maalesef bencede yolun sonu gözüküyor gibi. Bundan sonra bu ligde tutunmamiz cok zor en yakin rakibimizle 6 puanlik maca cikiyoruz ve kaybediyoruz. Her halde 2. lig bize biraz lüks geldi. Sezon arasi yapilan tranferlerden bayagi ümitlenmistik ama onlarda bir sey yapamadi bilmiyorum bir yerde problem var ama ne, üzülerekte olsa seneye 3. ligde sampiyonluga oynayan bir Kirsehirspor olur insallah. YILMAZ KAHRAMAN VIYANA

» İlgili Başlıklar
Güncel Anket bulunamadı.
DÖVİZ KURLARI
Flash Player Yüklü Değil !
kırşehir kırşehirspor ikincilig futbol küme
Kırşehir Çiğdem Gazetesi
ARŞİV | KÜNYE | RSS
© Haber ve ilgili materyaller izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz 2007 - 2012 Tüm hakları saklıdır. 
habersitesial.com,haber sistemi,haber sitesi, haber sitesi al, sitekur,habesitesial, habersistemi,haber sitesi tasarımı,haber sitesi kurmak,haber sitesi template,profesyonel haber sitesi, haber siteleri, habersitesi, haber sitesi kur, haber scripti,haber sitesi yazılımı