![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Geleneksel Ahi Pilavı dağıtıldı..Geçtiğimiz günlerde refarandum kampanyasına katılarak evet oyu istemek üzere Kırşehir'e gelen eski Milli Eğitim Bakanı ve AKP Van Milletvekili Hüseyin Çelik, bazı 'aşiret' köylerini gezerek muhtar ve köylülerle toplantı yaptı.
Hüseyin Çelik'in toplantısına Kırşehir'den de CHP'nin bazı yöneticilerinin katıldığı ve kendi ticari sorunlarını dile getirdiği, köylülerle birlikte tarım ve hayvancılık konusunda destek istediği öğrenildi.
Eski Bakan Hüseyin Çelik, tarım ve hayvancılık konusunda üreticilerin yanında olduğunu belirterek, en kısa zamanda mağduriyetlerinin giderileceği sözünü verdi.
Toplantının ardından bir kaç gün sonra tarım ve hayvancılıkla uğraşan ve referandumda evet oyu vereceklerini açıklayan 'aşiret' köylüleriyle birlikte bazı CHP yöneticilerinin de maddi destek aldıkları bildirildi.
Kırşehir'deki kamuoyu 'hayır' kampanyası yürüten CHP'nin bu yöneticilerinin aldıkları maddi destek karşısında referandumda ne oy verecekleri de merak konusu oldu.
| » Yorumlar | Tüm Yorumlar |