![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Geleneksel Ahi Pilavı dağıtıldı..ÜLKEMİZ genelinde kısa bir süre önce kurulmaya başlayan Kalkınma Ajansları faaliyet gösterdikleri bölgelerin ekonomik kalkınmasına yönelik projelere destek sağlayan ve kaynak aktaran plan ve koordinasyon merkezleri olarak görevlerini ifa eden Ahiler Kalkınma Ajansı yarın toplanacak.
Devlet Planlama Teşkilatı koordinatörlüğünde kuruluşları tamamlanan Ajanslar her kesimden yatırımcıya proje karşılığında çeşitli destekler ve kaynaklar konusunda yardımcı oluyor. Kırşehir ile birlikte Kırıkkale, Aksaray, Nevşehir ve Niğde illerini içine alan “Ahiler Kalkınma Ajansı tanıtım ve desteklerinin” anlatılacağı toplantı 6 Ağustos 2010 Cuma günü saat 10:00’da Ticaret ve Sanayi Odasının Toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen şunları söyledi:
“Kırşehir ile birlikte bölgemizde yer alan 5 ili kapsayan Ahiler Kalkınma Ajansının çalışma düzenini tanıtmak amacı ile Ajansın temel faaliyetlerinin, 2010 yılı çalışmalarının ve proje teklif çağrıları gibi uygulanacak yöntemlerin ve desteklerin anlatılacağı bilgilendirme toplantısı Cuma günü Valimiz sayın M. Ufuk Erden’in başkanlığında odamızda yapılacaktır. Toplantıya elinde yatırıma yönelik projesi olan veya Ajansın desteklerinden yararlanmak isteyen başta üyelerimiz olmak üzere herkesi davet ediyoruz. İlimize yapılacak olan yatırımlara yönelik önemli bilgilerin verileceği toplantıya ilimiz esnaf ve işadamlarımız ile yatırımcılarımızın ilgi göstereceğine eminim.”
| » Yorumlar | Tüm Yorumlar |